Wednesday, January 21, 2009

Majlis Anugerah Siswa Universiti 2008Salam kepada pembaca budiman. Semalam (20 Januari 2009) berlangsung satu Majlis Anugerah Siswa Universiti 2008 di Universiti Kuala Lumpur, British Malaysia Institute (BMI). Kami memenangi Kelab & Persatuan Terbaik 2008 bagi Kelab Perkim, gambar diatas saya (kanan sekali) dan YDP kelab, saudara Mustakim (kanan sekali) dan Ustaz Norsazali Abdullah selaku penasihat kelab. Syukur alhamdulillah atas kepercayaan ini.

Persediaan kumpulan Zapin dan Kelab Suara (saudara Syafiq dan saudari Diana) dari UniKL City Campus sebelum membuat persembahan. InsyaAllah ditahun akan datang, kami akan bertungkus lumus bagi menjayakannya seperti apa yang kami dapat sekarang. Amin..

3 comments:

Azri said...

salam bro..ade gak ey smlm time majlis anugerah?saya kumpulan nasyid dari unikl micet, soulz..salam ukhwah =)

Muhammad Qaf Qayyum Mukhtar said...

salam bro azri. alhamdulillah kita sesama menyampaikan dakwah. insyaAllah mgkin lain kali kita boleh perkenalkan diri dan berbual.

Azri said...

salam bro qayyum..i'allah..leh bg email ke add frenster?sng nk keep in touch...mine mazri_mshukor@yahoo.com..email utk frenster martial_law2002@dbzmail.com..salam ukhwah..